fly drive cuba

 

 

Een fly drive vakantie is een vakantie soort dat ondertussen steeds meer aandacht krijgt. Bij een fly drive vakantie wordt er naar een bepaalde bestemming gevlogen. Op deze bestemming staat er dan een auto te wachten die tijdens de gehele reisduur beschikbaar is. Het land Cuba leent zich perfect voor een fly drive vakantie. Een fly drive vakantie kan in twee verschillende vormen worden geboekt. De meest bekende fly drive vakantie, is de geheel verzorgde fly drive vakantie. Bij deze vorm wordt alles verzorgd. Deze variant is dan ook de meest luxe fly drive. Bij deze variant is de auto voor je gehuurd, zijn de hotels geboekt en zijn alle overige onderdelen al voor je gereserveerd. Het enige wat je zelf nog moet doen, is bepalen hoe je van de ene naar de andere bestemming rijdt. Dit is niet voor je bepaald.

 

Fly drive Cuba

De andere vorm van een fly drive vakantie, is een basis fly drive vakantie. Bij deze variant zijn er maar twee dingen voor je geregeld, namelijk de tickets en de auto. De rest moet je allemaal zelf doen. Deze variant is dan ook voornamelijk voor avonturiers weggelegd. Er moet zelf voor de overnachtingen worden gezorgd. Er zal dus zelf een hotelkamer moeten worden geboekt of bijvoorbeeld een bed en breakfast. Op deze manier kunnen dit soort kosten natuurlijk wel wat worden verlaagd. Ook het eten en de excursies zullen zelf moeten worden geregeld. Op deze manier is het natuurlijk wel echt je eigen vakantie. Je bepaald zelf waar je heen wilt, waar je slaapt en waar je gaat eten. Tijdens een geheel verzorgde fly drive vakantie is dit door de reisorganisatie geregeld.

 

Bestemming

Het land Cuba leent zich perfect voor een fly drive vakantie. Cuba is een prachtig land, dat toeristen heel veel te bieden heeft. Door middel van een fly drive vakantie kunnen in een paar dagen alle hoogtepunten van Cuba bezocht worden. Cuba heeft een heel divers landschap wat opzich al een plaatje is om te zien. Enerzijds kent Cuba een vlak landschap, terwijl er anderzijds in Cuba ook veel bergen voorkomen. Cuba staat bekend om al haar tabaks- en suikerrietplantages. Deze moeten tijdens een fly drive vakantie Cuba zeker worden aangedaan. Hier kunnen ook hele mooie tochten worden gemaakt. Cuba kent een aantal steden met prachtige historische gebouwen en monumenten. In onder andere Havana en Trinidad zul je deze tegen komen. Tijdens de fly drive kunnen deze steden dan ook goed worden bezocht. Het is natuurlijk wel verstandig om van te voren een reis uit te stippelen. Op deze manier zal de reis dan wel gestructureerd verlopen. Kies er tijdens de fly drive vakantie ook voor om een paar dagen aan het strand te verblijven. Het strand van Cuba is namelijk werkelijk prachtig. Parelwitte stranden en eel helderblauwe zee is hier geen fantasie. Tijdens de fly drive vakantie zul je hier zeker tot rust komen. Lijkt het je wel wat, zo’n fly drive vakantie in Cuba. Kijk dan eens goed wat er allemaal mogelijk is en ontdek dit prachtige land.