rondreis cuba

Cuba is de perfecte bestemming voor een mooie rondreis. Er zijn vele reisorganisaties die een rondreis Cuba aanbieden. Cuba is een mooi land en tijdens deze rondreis zal niemand zich dan ook vervelen. Boek een rondreis Cuba en ontdek dit prachtige landCuba is een eiland dat ligt in het Caraïbisch gebied. Cuba is dan ook meteen het grootste eiland van dit gebied. Cuba heeft dan ook 11 miljoen inwoners. Het landschap van Cuba is erg divers, waardoor dit land zeer aantrekkelijk is voor natuurliefhebbers. Maar niet alleen natuurliefhebbers zullen hier genieten. Naast het prachtige landschap heeft Cuba nog veel meer te bieden. De hoofdstad van Cuba is Havana en in deze stad is erg veel te zien, zodoende zal een bezoek aan deze stad nooit ontbreken tijdens de rondreis. De taal die in Cuba wordt gesproken is Spaans, maar veel Cubanen spreken ook een behoorlijk woordje Engels. Toch zul je al snel merken dat het Spaans hier in Cuba net iets anders klinkt. Een rondreis Cuba is de ideale manier om een een paar dagen dit eiland helemaal te leren kennen.

Reis boeken naar Cuba

De meeste mensen die een rondreis Cuba boeken, kiezen er voor om een georganiseerde reis te boeken. Bij een georganiseerde reis, staat er al vast wat welke dag gaat gebeuren. Voor elke dag is er al een planning gemaakt. Zo hoef je zelf nergens achteraan en alles is al gereserveerd. Een nadeel van een georganiseerde reis, kan zijn dat er dingen bezocht worden waar jij geen zin in hebt. Dan is er altijd nog de optie om zelf de rondreis in te gaan plannen. Je koopt dan alleen vliegticket en de rest regel je daar ter plekke. Vaak is dit goedkoper, maar dat betekend wel dat je zelf overal achteraan moet. Je moet zelf de hotels boeken, uitzoeken welke plaatsen je wilt bezoeken, zelf een auto huren en ga zo maar verder. Toch zijn er veel mensen die hier ook een leuke uitdaging in zien. Een rondreis Cuba kan in verschillende vormen worden geboekt. Deze rondreis is vanaf 9 dagen te boeken en kan uitlopen tot wel 20 dagen. De prijzen van deze rondreizen zullen dan ook behoorlijk verschillen. Een rondreis zal meestal worden gemaakt met een groep, al kan er ook een individuele rondreis worden geboekt. Ook zal er altijd een Nederlandstalige reisleider aanwezig zijn. Tijdens een rondreis zal er altijd een keuze worden gemaakt, om de beste dingen die het land heeft te bezoeken. Zo zal er tijdens een rondreis Cuba altijd een combinatie worden gemaakt van cultuur, landschap en strand.

Havana

Vaak zal er tijdens een rondreis 2 a 3 dagen worden verbleven in Havana. Havana heeft toeristen veel te bieden. Maak een tocht door nieuw Havana en ontdek oud Havana. De rondreis zal ook altijd de mooiste plantages laten zien. Cuba staat namelijk bekend om haar tabaks- en suikerrietplantages. Deze leveren prachtige beelden op. De stad Trinidad wordt ook vaak tijdens een rondreis aangedaan. Hier zal ook vaak een overnachting aan vast geplakt worden. Zoals eerder aangegeven, zal er tijdens de rondreis ook plaats zijn om een aantal nachten aan het strand te vertoeven. Hier zal er dan overnacht worden in één van de luxe hotels die Cuba kent. Het strand dat Cuba heeft is werkelijk prachtig. Helder wit e de temperaturen zijn hier ook perfect. Tijdens de dagen aan het strand kan iedereen weer heerlijk tot rust komen. Ook zijn er hier nog genoeg activiteiten die gedaan kunnen worden. Zo kan er in Cuba bijvoorbeeld heel goed gedoken worden. Niet onbelangrijk, het ontbijt, lunch en diner zijn over het algemeen ook altijd bij de reis inbegrepen.