Cuba Vakantie

Goedkoop naar Cuba

Deel artikel

Cuba is een indrukwekkend land dat bekend staat om de grote tabaksvelden, uitgestrekte bananenplantages en hagelwitte stranden. Het is een mooi land waar genoeg te ondekken is! Wilt u binnenkort op reis naar Cuba? Dan wilt u vast het liefst zo veel mogelijk geld besparen. Gelukkig kunt u voordelig op reis wanneer u rekening houdt met enkele factoren.

 

Het hoogseizoen op Cuba loopt van december tot maart en van juli tot augustus. In deze periode gaan de prijzen voor de reis en accomodaties flink omhoog en bent u meer geld kwijt dan wanneer u in een andere periode van het jaar boekt. In het hoogseizoen worden ook de meeste vakantiegangers verwacht. Vooral rond de jaarwisseling wordt er doorgaans gerekend op grote drukte. Dit wordt namelijk groots en uitbunding gevierd op Cuba. Wanneer u de mogelijkheid hebt om wat de datums betreft flexibel te boeken en u niet afhankelijk bent van de vaste vakanties, is het dus slim om op zoek te gaan naar reisopties buiten het hoogseizoen. Ook bent u vaak goedkoper uit als u uw hotel en reis al op tijd boekt, en hier niet te lang mee wacht. Daarnaast is het slim om de verschillende mogelijkheden voor vliegtickets en goedkope hotels in Cuba met elkaar te vergelijken, om zo tot de meest voordelige optie te komen.

 

Goed voorbereid op vakantie

Wanneer u uw goedkope reis naar Cuba geboekt heeft, wilt u natuurlijk ook niet teveel geld uitgeven aan andere bijkomstigheden. Reist u met uw eigen vervoer naar het vliegveld, dan zult u hier ook moeten parkeren. Parkeren bij Schiphol kan in sommige gevallen erg duur zijn. Gelukkig kunt u wanneer u de verschillende parkeeraanbieders met elkaar vergelijkt soms ook super voordelige parkeerplekken bij Schiphol vinden. Er zijn vele mogelijkheden voor parkeren bij Schiphol, en iedere parkeeraanbieder biedt u andere services. Goed kijken naar de verschillende prijzen kan u al snel een hoop geld besparen!

Gerelateerd nieuws

Bikini of badpak?

Als het in de zomer lekker weer is en het zonnetje schijnt zal je je badkleding gaan aantrekken, maar niet iedereen voelt zich hier fijn