Cuba Vakantie

Cuba een land vol verassingen

Deel artikel

Cuba is een prachtig en interessant land met vele toeristische trekplijsters. Voor backpackers is het een waar paradijs, een plek waar veel indrukwekkende bezienswaardigheden en mooie locaties te ontdekken zijn. De populaire reisbestemming in het Caribisch Gebied trekt jaarlijks dan ook vele bezoekers, waaronder tegenwoordig ook een groot aantal backpackers.

 

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de Pinar Del Rio provincie en een populaire bestemming onder backpackers is de Viñales Vallei, rond het gelijknamige stadje Viñales. Deze vallei, die maar liefst 132m² groot is, wordt gekenmerkt door prachtige uitzichten en de landbouw. De vallei staat bekend als één van de meest merkwaardige landschappen van Cuba. In de vruchtbare grond van de vallei wordt de beste tabak ter wereld gekweekt, dat vervolgens verwerkt tot kwaliteitssigaren voor enkele van de populairste sigarettenmerken. De bijzondere vallei werd in het jaar 1999 op de Werelderfgoedlijst van Unesco geplaatst.

 

Havana een topstad

Ook kan een bezoekje aan de hoofdstad van Cuba natuurlijk niet ontbreken. Laat de zware backpack tas in het hotel achter en ga er op uit, want Havana is een bruisende en fascinerende stad waar een hoop te zien en beleven is. In Havana vindt u kleurrijke gebouwen en mooie pleinen, en wordt u verwelkomd door een geweldige sfeer. Ook het nachtleven van Havana is de moeite waard. Backpackers die ’s avonds op zoek zijn naar wat ontspanning kunnen in verscheidene gezellige wijken terecht voor populaire clubs en theater. En nog een tip voor de deal kopers, ga naar wetravelcheap.nl voor een goedkope vakantie naar Cuba.

Gerelateerd nieuws

Bikini of badpak?

Als het in de zomer lekker weer is en het zonnetje schijnt zal je je badkleding gaan aantrekken, maar niet iedereen voelt zich hier fijn